Bekende YouTube kanalen

Bekende YouTube kanalen

Dit kanaal is van – je raadt het al – Stijn. Stijn leeft sinds augustus 2020 in zijn zeer opvallende blauwe Ford Transit camper met caravanopbouw.
Op dit YouTube kanaal vind je zijn avonturen, waaronder een tour door alle provincies van Nederland. Tevens zal je vele reparaties zien, deze bijna 40 jaar oude camper valt langzaam uit elkaar….


Zwerven met Juki is het zeer bekende kanaal van Herman en Gea. Voorheen droeg hun kanaal de naam van deze website; Leven in een camper. Dit kanaal bestaat al heel wat jaartjes en bied al meer dan 1500 video’s! Na 5 jaar wonen in een camper zijn zij bezig met een nieuw project, een houseboat! Het hele bouwproces is te volgen op dit kanaal….


Mark, Ingrid, Vince ,Roan, Deon en Rico (hond), oftewel een compleet gezin. Een campergezin zoals zij zichzelf noemen.
Zijn nog niet heel lang bezig maar hebben al mooie video’s met hun avonturen online staan! Mark is een handige klusser en laat regelmatig wat mooie upgrades zien.
Gezelligheid en feestjes is wat dit kanaal zeker met zich meebrengt….


Tip de bruine labrador. Verwacht bij dit kanaal geen hondenfluisteraars of trainingen. Je leert niet hoe je je eigen viervoeter pootjes kan laten geven of een stok kan halen. Maar de baasjes van Tip, Dominique en Rick, rijden in een zeer luxe Concorde camper. Met ruim 200 video’s laten zij hun leven zien. En natuurlijk speelt Tip daar zeker een (hoofd)rol in….


Vivian en Jaimy reizen sinds juni 2020 samen met hun dochter Jaida en hond Moss door heel europa, van Spanje en Portugal tot Noorwegen. Tweewekelijks krijg je van hun een update te zien waarin zij je meenemen op alles wat zij meemaken, zien en beleven!
Hoe mooi is het als je je leven wil veranderen en Europa als je achtertuin wil zien….


Ook De Mazzel is een YouTube kanaal gebaseerd op een hond. Namelijk de Jack Russell van Dick en Jacqueline. Qua abonneeaantal is dit kanaal het grootste van allemaal op deze pagina en met circa 500 video’s bieden zij een ruim aanbod. Van reizen en stadsbezoeken tot reparaties aan hun inmiddels al zevende (Knaus)camper….


Dat YouTube alleen iets is voor de jongere generaties, is al lang niet meer zo. En dat bewijzen ook deze twee gepensioneerde vloggers. Frits en Ellen nemen je maar al te graag mee op hun reizen, de zuidelijke landen genieten duidelijk hun voorkeur. En geef je ze ongelijk? Ik dacht het niet….


JUST.travelwithus heeft een kleine 150 video’s maar ook een ruime 8000 abonnees, wat echt aangeeft dat Judith en Maarten garant staan voor hoogwaardige en kwalitatieve video’s. Samen hun hond Tommie reizen zij door heel Europa….


Lineke en Gerard hebben al heel wat jaartjes hun kanaal: Dutchinnertouch. Bijzonder aan deze mensen is dat zij in 2012 naar Zweden zijn geĆ«migreerd. Eerst gewoon in een huisje maar sinds wat jaartjes ook op pad met hun camper….


Koen & Mathilde oftewel Buiten familie zijn begonnen met het bouwen van een fantastisch tinyhouse. Echter na de bouw begon het toch te kriebelen om onderweg te kunnen zijn. Ze hebben dus een mooie camper gekocht en zijn op pad om Europa te verkennen….


On camper tour is een uitzondering in dit rijtje. Geen vlogs, geen camperreizen of verhalen maar puur en alleen reviews over camperplaatsen. Gemiddeld duurt een video zo’n 5 minuten en geeft je een goed beeld over de voorzieningen en omgeving van de camperplaats….


Mis jij nog een YouTube kanaal? Of staat er ergens een foutje? Laat het weten!